Nieuws - Het Sportpaleis gaat dagelijkse EK-show maken!

Gepubliceerd op 10 juni 2024 om 10:09

Ja, je leest het goed. Vanaf aanstaande vrijdag 14 juni wordt Het Sportpaleis omgedoopt tot Het EK Sportpaleis en zijn wij iedere ochtend én avond live op YourSafe Radio te horen met onze EK-show. Ook komt deze show dagelijks uit als podcast.

 

Het EK Sportpaleis wordt de plek voor nieuws, achtergronden en opinie rondom het aanstaande EK. Net zoals tijdens het reguliere Sportpaleis gaan inhoudelijke analyses en bijzondere verhalen gepaard met de nodige dosis humor. Tijdens Het EK Sportpaleis zullen ook onder anderen Freek Jansen (VI), Maarten de Fockert (Cor Potcast), Sam Planting (ESPN/VI), Willem Vissers (de Volkskrant) en Michiel Kramer (RKC Waalwijk) te gast zijn. Ook rijden wij rond in onze eigen Fiat 500, dus wie weet kom je ons de komende weken nog wel ergens tegen!

 

Giel Beelen, Creative Director van YourSafe, is blij met de komst van Het EK Sportpaleis. “Dit is een grote stap voor ons, passend binnen de groei van YourSafe. Vanaf september zullen we meer dagelijkse programma's aanbieden, maar dat we nu al met onze ochtendshow kunnen komen, maakt ons erg trots. Iedereen weet hoezeer het EK leeft en we zijn blij dat we daar met Het EK Sportpaleis bovenop kunnen zitten.”

 

Op het Gouden RadioRing-gala kwamen wij begin dit jaar in contact met Giel. Voor zijn nieuwe, landelijke radiozender YourSafe zocht hij nog een sportprogramma. In de maanden die volgden werd dit idee steeds concreter en eind april lanceerden wij Het Sportpaleis, een wekelijks radioprogramma dat je in een uurtje helemaal bijpraat over de sportwereld. 

 

Dit beviel van beide kanten heel goed, waardoor wij aan de vooravond van een heerlijke sportzomer met het idee kwamen voor een dagelijkse EK-show. Giel en YourSafe waren direct enthousiast. “In de korte tijd dat Lars Jesse en Thijs bij ons radio maken, hebben zij bewezen een sterk sportprogramma neer te kunnen zetten. Met hun talent, voetbalkennis en humor hebben we alle vertrouwen in dat zij ook van Het EK Sportpaleis een succes zullen maken.”

 

Aftrap van Het EK Sportpaleis 

Wij vinden het prachtig om komende maand een dagelijkse show neer te gaan zetten en hebben er ontzettend veel zin in om ons volledig onder te dompelen in het EK. Uiteraard zijn wij Giel en YourSafe dankbaar voor het grote vertrouwen en deze schitterende kans. Ook speciale dank aan Barry Pirovano voor ons fraaie EK-logo en Bas van Teylingen voor onze kenmerkende jingles.

 

Vandaag trappen we Het EK Sportpaleis af met een allesomvattende voorbeschouwing. In ruim twee uur komen alle poules, alle landen en de opvallendste verhalen voorbij, zodat jij hierna precies weet op wie en wat je dit EK allemaal moet letten. De grote EK-voorbeschouwing is vanaf 10 juni om 16 uur overal te beluisteren

 

Het EK Sportpaleis is tussen 15 juni en 14 juli dagelijks tussen 08.00 uur en 09.30 uur te horen op YourSafe radio. En elke avond na de wedstrijden van 23:00 tot 00:30.Yoursaferadio is te ontvangen in heel Nederland op FM, DAB+ en via Yoursaferadio.nl. Alle afleveringen zijn tevens als podcast beschikbaar.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.